FAQ

Kan ik mijn boot bij jullie stallen?


Voor de binnenstalling hebben wij een wachtlijst aangezien dit zeer populair is. Voor de buitenstalling hebben altijd wel een plekje beschikbaar. Voor meer informatie kijk op onze website onder stalling. U kunt ons ook altijd bellen of mailen.
Wat is de webshop levertijd?


Als u voor 15:00 uur besteld versturen wij het product (indien op voorraad) dezelfde dag. Het kan voorkomen dat als u na 15:00 besteld het product ook nog dezelfde dag wordt verstuurd alleen kunnen wij dit niet garanderen. Voor de actuele levertijd zijn wij afhankelijk van de bezorgdiensten. U kunt wel altijd uw product bij ons ophalen
Kan ik langskomen?


Ja, dit is mogelijk, u kunt dan meteen de producten bekijken maar ook meenemen. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij ons te betalen. Wij vragen u wel om vooraf even te bellen.
Corona en boot ophalen?


Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM. Een paar weken voordat het te water laten van de boten begint. Ontvangt u van ons een nieuwsbrief met de laatste informatie.
Als ik langskomt moet ik dan een mondkapje dragen?


Ons bedrijf behoort niet tot het categorie openbare ruimte. Wij verzoeken u wel vriendelijk om een mondkapje te dragen. Bij ons staat veiligheid en gezondheid voorop.